wwic17

De HollandDelta WWIC17 Conference start op maandag 13 maart in de Agnietenhof in Tiel met een uniek programma over de gezamenlijke toekomst van de Rijn Maas rivierendelta en platformen voor samenwerking als HollandDelta, de Rijn Maas delta Nationaal Park, de Rijn Maas delta Global Geopark en Deltaport.

Keynotes en de Platformen Staat van de Unie zullen ondersteunende diensten introduceren, inspiratie geven en nieuwe mogelijkheden bieden om nieuwe diensten te leveren.

Sessies zullen daarnaast aspecten van verschillende platformen belichten.

Labs zullen middels Design Thinking en/of Appreciative Inquiry output realiseren met werkvormen van ronde tafels. Doel hiervan is om nieuwe ontwikkeling te ontdekken en toepassingen te oefenen in samenwerking met anderen.

Er zullen experts van HollandDelta en andere organisaties zijn die hun inzichten willen delen met deelnemers, die op zoek zijn naar inspiratie of oplossingen.

Buiten de Sessies en Labs om is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de Stadsfoyer waar regionale gerechten en drankjes verkrijgbaar zijn tegen kennismakingsprijzen. Ook zijn er tafels waar gastsprekers iets komen vertellen over verschillende thema’s.

Voor meer informatie per dag kijk op de website www.wwic17.nl